Algemeen

Welkom bij Relax-Campers! Wat leuk dat je op onze website terecht bent gekomen. In 2023 zijn wij ons eigen camper verhuur bedrijfje begonnen, een droom die wij nu tot werkelijkheid hebben gebracht. Wij zoeken alleen campers waar wij zelf ook vrolijk van worden en willen alleen campers verhuren waar wij dus zelf achter staan en trots op zijn.
Wij houden ervan om relax met een camper op vakantie te gaan, maar wij vinden het ook belangrijk dat het relax te regelen is en relax voor u geregeld is. Alles is online te regelen bij ons, de prijs die je ziet is ook echt de prijs die je betaalt, tenzij er nog korting vanaf gaat....
 en in de kalender kun je zien of de camper nog beschikbaar is, relax toch? Boek je liever telefonisch of wil je langs komen, dat kan ook en bovendien maken we graag kennis met de mensen die onze camper willen huren. Let wel op, we zijn enkel op afspraak geopend.
Onderweg is ook alles geregeld en de camper is voorzien van alle benodigdheden om direct te kunnen vertrekken en je gaat gewoon goed verzekerd op reis. Bekijk onze website op uw gemak en als er nog vragen zijn horen wij het graag.

over bart

Al heel lang zit ik na te denken over het starten van een eigen camper verhuurbedrijf. Dit heb ik altijd uitgesteld, omdat ik altijd wel een reden kon verzinnen om er toch nog even mee te wachten. Nadat mijn vrouw is overleden heb ik een andere kijk op het leven gekregen. Haar motto was namelijk “Haal eruit wat erin zit”. Kortom; plannen niet meer uitstellen, maar keihard werken om deze te verwezenlijken en er ook heel erg van genieten als het lukt.
Onze droom was altijd om in onze pensioentijd te gaan reizen met een camper. Toen mijn vrouw ziek werd hebben we deze camper droom 30 jaar vervroegd en hebben we samen met de kinderen deze camper reizen gelukkig alsnog kunnen maken en er volop van genoten.
Ik heb mijn plezier in het leven weer terug gevonden en durf weer vooruit te kijken. Momenteel hebben we 1 camper, maar we hebben nog veel meer plannen en veel meer dromen. De toekomst zal uitwijzen waar deze dromen zullen eindigen….. Reizen jullie met onze camper jullie dromen tegemoet?

 

Bart Corstanje

over Ellen

Toen Bart zijn idee om een eigen camper verhuurbedrijf te beginnen hardop zei, kon ik hem hierin niet hard genoeg aanmoedigen. Het motto van Bart zijn overleden vrouw, tevens een goede vriendin, kwam nu extra hard bij ons binnen en was niet voor niks 'Haal eruit wat erin zit'. Dit motto moest hij in onze ogen gewoon gaan waarmaken. Dus, niet meer twijfelen, maar doen. Voor ik het wist was het op een heus Bart tempo, doch relax, geregeld en hebben we nu de eerste camper in bezit. 
Hoewel ik voor mijn werk de hele wereld over vlieg, kan ik dubbel zo hard genieten van het camper leven en hoe ik het ervaar, het 'thuis' zijn. Je eigen route en tijd plannen en lekker met de zon of de sneeuw meerijden. Waar je ook heen wil of hoe je je ook voelt...jij bepaalt de route in je huis op wielen.
Wil je dat vrije gevoel ervaren en alles op een relax tempo...dan zit je bij Relax Campers aan het goede adres. 
Wij kijken ernaar uit om ook jullie camper plannen werkelijkheid te laten worden.Dus bel, mail of kom langs zodat we samen een mooie reis op poten kunnen zetten. Relax geregeld, dus relax op reis. 

Tot snel.

 

Ellen Michielsen