We sommen graag de voordelen op van onze buscamper Cariño

  • Gemakkelijk parkeren

  • Rijden door smalle straatjes

  • Wendbaar

  • De grote schuifdeur open, geeft een heerlijk buiten gevoel, ook al sta je binnen te koken

  • Compact, maar toch een vast bed, toilet en douche, keuken en een zithoek

  • Rijdt als een personenauto, maar je zit lekker hoog en je overziet het verkeer daardoor goed

  • Sterke motor, dus geen zorgen in de bergen

  • Veel bergruimte, oa onder het bed en in de extra kastjes

 

 

Onze top 3 van voordelen van Cariño

#1 Goedkope vakantie 
Wist je dat het (voornamelijk in het hoogseizoen) vaak veel goedkoper is om onze buscamper Cariño samen met een losse camping of camper plaats te huren dan dat je een tent of stacaravan huurt die al op de camping staat?
Zeker bij de Middellandse Zee campings is het vaak erg prijzig om een stacaravan of tent te huren die daar al staat terwijl een camping of camper plaats relatief goedkoop is. Bovendien is het vaak ver rijden waardoor onderweg een extra overnachting geboekt dient te worden, de hotelkosten steek je dan ook mooi in je zak want je hebt je eigen rijdende huisje bij.

#2 Compact en wendbaar

Een van de voordelen van onze buscamper Cariño is dat hij compact en wendbaar is. Zowel in de lengte als de breedte. Daardoor kun je er makkelijk in rijden. Erg handig, zeker tijdens citytrips, of op plekken waar de wegen smaller zijn.

Dus wil je (buitenlandse) steden ontdekken…Op avontuur door de smalle bergwegen in Italië of Oostenrijk…Op de kleinere campings overnachten…of parkeren voor de ingang van de supermarkt…? Dan is onze buscamper Cariño ideaal, want hij heeft het grote voordeel dat hij rijdt als een personenauto en dus eenvoudig is te parkeren. En daarbij heb je er geen speciaal rijbewijs voor nodig.

Ook handig om te weten is dat campers onder 6 meter veel parkeervakken passen en op een veerboot meestal in het goedkopere tarief vallen.

#3 Volledig ingericht

Onze buscamper Cariño is op een slimme manier ingedeeld. Dat zorgt voor voldoende comfort tijdens je kampeervakantie. Je hebt alles tot je beschikking op een paar vierkante meter. Cariño heeft een dwarsbed achterin. En door middel van een hefbed bovenin zijn er twee extra slaapplaatsen aan de camper toegevoegd.

Naast het toilet, douche en keuken is hij volledig ingericht van wijnglazen tot pannen en van beddengoed tot een gasfles, check de inventarislijst voor de gehele inventaris. Cariño heeft dus ook een goed bed, verwarming, airco (tijdens het rijden) en een gezellige zithoek zodra u de stoelen vanuit de cabine draait. De buscamper is van alle gemakken voorzien.